Gratis verzending vanaf €50,- naar Nederland & België

Voor 15:00 besteld op dezelfde dag verzonden, door heel Europa

Te betalen met iDEAL, PayPal, Creditcard, Apple Pay & Klarna (ook achteraf)

Verlanglijstje

Veel gestelde vragen

Wat zijn de belangrijkste voordelen van de Pronto?

  • Gemakkelijk openen en sluiten zonder stoelen, dienblad, mand of luifel te verwijderen
  • Kan tot wel 100 kg gewicht aan
  • Een licht aluminiumframe
  • Bestand tegen vlekken
  • Afneembare zonneklep
  • Chique en stijlvol

Wat is het gewichtslimiet voor de Pronto Stroller?

De Pronto Stroller kan tot 100kg kilo dragen

Hoe onderhoud je de Pronto-stof?

De meeste vlekken kunnen worden behandeld met een babydoekje. Ook kan alle stof van de Pronto Stroller worden gehaald om te wassen. Verzorging is hetzelfde als de voering; wassen in een mild wasprogramma met een mild wasmiddel en koud water.

Waar dient de rits onder de luifel voor?

Deze is om de perfecte pasvorm te garanderen wanneer de verduisteringsset of de klamboe geïnstalleerd is. Raadpleeg de Pronto-handleiding voor een video over de installatie van de verduisteringskit.

Waarom zijn er twee sets handvaten aan de achterkant van de kap?

Een set daarvan is voor het oprollen van de extra lap stof die naar beneden hangt na het openen van het “peek-a-boo-venster”. De andere is om de verduisteringsset of klamboe op te rollen als je ze gebruikt, maar niet helemaal wilt verwijderen.

Hoe kan de Pronto worden gebruikt bij een baby?

De Pronto kan bij een baby voornamelijk als wieg worden gebruikt. Oudere broers en zussen kunnen aan de andere kant zitten. Zodra de baby zelfstandig kan zitten , kan hij in een baby-inzet/verhoger zitten.

Mijn kinderen zijn zwaar, hoe kan ik het duwen soepeler maken?

Plaats het zwaardere kind altijd over de grotere wielen.

Kunnen oudere kinderen in de Pronto zitten?

Ja, door de mand kunnen oudere kinderen in de Pronto zitten. Veel oudere kinderen (5-10) vinden het heerlijk om bij hun jongere broertjes en zusjes te zitten!

Hoeveel kinderen kunnen in de Pronto zitten?

Er zijn 2 speciale stoelen met een 5-punts gordel, maar in een mum van tijd kunnen 3-4 kinderen samen in de Pronto zitten. Dat is wel op eigen risico en zorg dat je kind blijft zitten. 2 kinderen kunnen vast gezet worden in de gordels.

Is de Pronto All Terrain?

De Pronto is een luxe kinderwagen met brede wielen. Hij kan alle harde en oneffen terreinen aan, zelfs zand. Het is echter niet bedoeld voor op het strand omdat je de wagen alleen kan duwen. Veel moeders hebben gezegd dat het beter presteert dan de meeste kinderwagens die worden geadverteerd als ‘all terrain’. Mensen hebben het duwen van de Pronto vergeleken met high-end kinderwagens zoals de Bugaboo en Vista.

Is de Pronto toegestaan in alle pretparken?

Uiteraard, want het is een kinderwagen. De wagen kan alleen geduwd worden, de kap en het blad zijn als een kinderwagen en het wordt alleen als kinderwagen op de markt gebracht.

Kan je met de Pronto Stroller reizen?

Dit is uiteraard mogelijk! Het is ook aan te raden om met de Pronto te reizen met een reishoes.

Kunnen lange mensen de Pronto comfortabel gebruiken?

Ja! De telescopische handgreep strekt zich uit en klanten van 1,80 meter hebben verklaard dat het comfortabel was om te duwen.

Kunnen korte mensen de Pronto comfortabel gebruiken?

Ja! De wieg is laag voor gemakkelijke toegang… ook met het handvat op de laagste stand is het comfortabel duwen. Veel kleine mensen gebruiken de Pronto en vinden hem beter/gemakkelijker in gebruik dan traditionele kinderwagens.

Zijn er verzendkosten?

De verzendkosten zijn 6,50 euro voor Nederland en 7,50 voor België. Vanaf 50 euro is het gratis verzending.

Hoe retourneer ik?

Mocht je bestelde artikelen willen retourneren dan kan dat. Je mag je bestelling terug sturen naar Pronto Stroller

Thomas Edisonweg 53
5151 DH Drunen

Let op dat je je bestelnummer of n.a.w. gegevens toevoegt. Zodra wij je retour hebben ontvangen zullen we het aankoopbedrag binnen 2 weken terug storten op het bij ons bekende rekeningnummer.

Je retour moet binnen 30 dagen binnen zijn. We behandelen je retour alleen als het niet gebruikt en zonder beschadigingen is, en met de originele verpakkingen zonder beschadigingen.

Follow us
TOP
WINKELMAND 0