Gratis verzending vanaf €50,- naar Nederland & België

Voor 15:00 besteld op dezelfde dag verzonden, door heel Europa

Te betalen met iDEAL, PayPal, Creditcard, Apple Pay & Klarna (ook achteraf)

Verlanglijstje

Go Pronto!

Ben jij als ouder op zoek naar een alles-in-een kinderwagensysteem voor baby’s en peuters? Met de Pronto Stroller heb jij het product in huis om met je gezin eenvoudig op stap te kunnen.

Welkom bij Pronto Stroller!

Wij zijn Pemra Eyupoglu en Pleuni Bouwens, de trotse distributeurs van Pronto Stroller in Nederland & België sinds november 2023. De meest te gekke alles-in-1 kinderwagen ooit! Speciaal ontworpen voor het moeiteloos vervoeren van meerdere kindjes.

Samen met jou willen we de Pronto Stroller-ervaring verspreiden en ouders en kinderen voorzien van stijlvol comfort. Volg ons voor updates, nieuws en een kijkje achter de schermen! 

Facebook Pronto Stroller

Instagram Pronto Stroller

TikTok Pronto Stroller

Winkel Verkooppunten

Wil jij de Pronto zien, voelen en ervaren?

Bezoek een van onze verkooppunten:

  • MamaLoes Breda:
    • Spinveld 33, 4815 HR Breda
  • MamaLoes Utrecht:
    • Nieuw Amsterdamlaan 19, 3526 AE Utrecht

Of maak een afspraak bij het magazijn van Pronto Stroller in Drunen.

Als je interesse hebt om de Stroller te verkopen in jouw winkel stuur dan een mail naar info@prontostroller.nl. We horen graag meer over jou en je winkel.

Wat is een Pronto Stroller?

De Pronto is een luxe kinderwagen met brede wielen. Hij kan alle harde en oneffen terreinen aan, zelfs zand. Er zijn 2 speciale stoelen met een 5-punts gordel, maar in een mum van tijd kunnen 3-4 kinderen samen in de Pronto zitten. De Pronto kan bij een baby voornamelijk als wieg worden gebruikt. Oudere broers en zussen kunnen aan de andere kant zitten.

Follow us
TOP
WINKELMAND 0